Om oss

Mjelva Camping og Hytter ligger 3 km fra Åndalsnes med vakkert utsyn til de mest berømte fjellene i Romsdalen: Romsdalshorn, Trolltindene, Vengetindene, Bispen, Kongen og Dronninga.

Det er kort vei fra oss til fantastiske Trollstigen, og et godt utgangspunkt for dagsturer som: Atlanterhavsveien, Geiranger, Molde, Ålesund, Kristiansund og Eikesdalen.

Familiedrevet

Mjelva Camping og Hytter startet i 1964 og er en familiedrevet camping i naturskjønne omgivelser. Vi har 19 hytter hvorav 9 er høystandard. Se her for mer informasjon om hyttene.

Praktisk informasjon

Hyttene har dyner og puter. Ta med sengetøy eller dere kan leie for 130 kr settet.

Dere kan også ta med sovepose.

Vi har plasser til bobiler, campingvogner og telt. Vi kan tilby 55 plasser med strøm. Campingplassen har naturtomter uten nummer slik at hver enkelt får god plass.

Campingen har tømmedo, vaskemaskin/tørketrommel, tømmeplass for gråvann, kjøkken, handikapprom og stellerom/familierom. Vi har også ladestajon for elbil og hjertestarter.

Vi kan tilby mange aktiviteter, og vi er behjelpelig med anbefalinger og råd for fjellturer og dagsutflukter.

Velkommen til oss på Mjelva Camping og Hytter!

Send forespørsel

Kontakt oss

Telefon: + 47 71 22 64 50
Adresse: 6300 Åndalsnes
E-post (Booking): Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss